Förändringar i ledningen av Karlskronahem

Datum: 2021-04-09

Karlskronahems vd Björn Eliasson har valt att avsluta sitt förordnande som vd. I hans ställe kommer en tillfällig vd att tillsättas tills en ny ordinarie vd kan anställas.

- Björn har själv valt att lämna sitt uppdrag som vd och jag har full respekt för hans beslut, även om vi genom detta förlorar en driven och lyhörd ledare, säger Börje Dovstad, styrelseordförande i Karlskronahem.

- Jag vill lyfta fram hur nöjda vi i Karlskronahems styrelse är med det fina arbete som Björn har gjort under sin tid på Karlskronahem. Bland annat har Björn drivit fram beslut om nybyggnation av flera hundra nya hyreslägenheter i Karlskrona och arbetat hårt med att stärka det bosociala arbetet i kommunen, säger Börje Dovstad.

Karlskronahems styrelse har beslutat att ta in en interims-vd tills en ny ordinarie vd har rekryterats. Det blir Rasmus Rasmussen, från RasmusKonsult AB som går in som tillfällig vd för Karlskronahem. Han har lång erfarenhet av fastighetsbranschen bland annat som fastighetschef, fastighetskonsult, vd, teknisk chef och marknadsområdeschef för olika bostadsbolag.

Rekrytering av en ny permanent vd påbörjas omgående.

Kundservice

Ring eller maila kundservice så hjälper vi dig så fort vi kan.

 

Kontakta vår kundservice
Våra medarbetare
Vanliga frågor och svar

Gör en felanmälan

Din felanmälan gör du på felanmalan@karlskronahem.se
Störning eller akut felanmälan efter stängningstid? Ring 0455-227 17