Om oss

Karlskronahem är Karlskronas största bostadsbolag och äger och förvaltar cirka 3 900 hyresrätter. Bolaget ägs av Karlskrona kommun och i beståndet finns hyresrätter, nästan 400 studentbostäder, ett tiotal omsorgsboenden och ett mindre antal kommersiella lokaler. Sammanlagt äger Karlskronahem cirka 35 % av hyresrätterna i kommunen.

Vårt uppdrag

Vi är en del av allmännyttan och vårt uppdrag är att med ett socialt ansvarstagande erbjuda hållbara och prisvärda bostäder åt alla.

Uppdraget innebär att ta hand om våra hyresgäster och våra fastigheter på ett ansvarsfullt sätt ur ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt perspektiv.

Vi är 37 personer anställda och finns på två kontor, ett på Trossö och ett på Kungsmarksplan. På Norra Smedjegatan 12 hittar du vår Bobutik/Kundservice.

 

 

 

Hyresgästtidning Grannar

Två gånger om året kommer hyresgästtidningen Grannar. Här finns både nyttigt och trevligt för dig som bor med Karlskronahem. Har du idéer om vad du vill läsa i Grannar eller har tips på reportage hör gärna av dig till info@karlskronahem.se

Här kan du läsa senaste numret av Grannar. 

Pressfrågor och grafisk profil

För pressfrågor eller frågor kring grafisk profil och logotypes, kontakta informationsansvarig sofia.kummel@karlskronahem.se

Karlskronahems styrelse

Börje Dovstad
Ordförande (L)

Hanna Ekblad (M)
Vice ordförande

Karin Brunsberg
Ledamot (M)

Mats Fagerlund
Ledamot (S)

Laila Karlsson
Ledamot (S)

Berit Pagels
Ledamot (C)

Robert Andersson
Ledamot (SD)

Elizabeth Törngren
Ersättare (S)

Ulf Danielsson
Ersättare (M)

Mats Mattiasson
Ersättare (SD)

Stefan Lundin
Ersättare (L)

Claes Gustafsson
Ersättare (C)

Årsredovisning och hållbarhetsrapport

Här hittar du årsredovisning och hållbarhetsrapport för Karlskronahem.