Dags för inflytt på Vintern

Datum: 2020-07-01

I dag flyttar de första hyresgästerna in på Vintern i Lyckeby. Här har Karlskronahem byggt 35 nya hyresrätter för den som är 65 år eller äldre. Intresset har varit stort och samtliga lägenheter är uthyrda.

Det attraktiva läget mitt i Lyckeby, stora balkonger i västerläge och en modern standard har attraherat många. Flertalet av de nya hyresgästerna har sålt villan till förmån för en nybyggd hyresrätt, då man söker ett modernare och enklare boende.

Mest uppskattat är de stora inglasade balkongerna på upp till 20 kvm, berättar Malin Frigghe, som är ansvarig för uthyrningen. Det blir som ett extra rum som kan användas tidigt på våren och sent in på hösten. Hiss till alla våningsplan och en gemensam lokal, där aktiviteter anordnas eller att låna till det egna kalaset, är också högt värderat.

Vintern – del av Karlskronahems uppdrag för nyproduktion
Vintern är en del av Karlskronahem uppdrag för nyproduktion av hyresrätter. Börje Dovstad, styrelseordförande på Karlskronahem, ser att de nya lägenheterna är ett välkommet tillskott på Karlskronas bostadsmarknad.
- Det finns en stor efterfrågan på lägenheter bland gruppen äldre. Det i sin tur påverkar flyttkedjor positivt då man lämnar villan, som barnfamiljen i sin tur efterfrågar. Vi har också hört att de som passerar tycker huset är fint och passar omgivningen, vilket gör det extra roligt att välkomna våra nya hyresgäster. Vi ser fram emot första sommaren på Vintern!

Läs mer om Vintern här.

Kundservice

Ring eller maila kundservice så hjälper vi dig så fort vi kan.

 

Kontakta vår kundservice
Våra medarbetare
Vanliga frågor och svar

Gör en felanmälan

Din felanmälan gör du på karlskronahem.se/minasidor
Störning eller akut felanmälan efter stängningstid? Ring 0455-227 17