Gå direkt till huvudinnehåll

3. Erbjudande

Först till kvarn och hyresgäster prioriteras
Förråd fördelas via "först till kvarn" princip där våra hyresgäster och hyresgäster som hyr lägenheter i närområdet prioriteras (inga kö-poäng används). Om många söker samma förråd prioriteras i första hand de som inte redan har förråd. Karlskronahem godkänner max 2 förråd per hushåll

 

Erbjudande om kontrakt
Får du ett erbjudande på förråd blir du även inbjuden till visning. Vi ser gärna att du kommer så du kan försäkra dig om att förrådet motsvarar dina förväntningar innan du tackar ja till kontrakt. Om du har fått ett erbjudande om visning av  förrådet, och har placering 1 av de som tackat ja efter sista svarsdatum, erbjuds du kontraktet.
Tänk på att ditt svar är bindande. Har du tackat ja och sedan ändrar dig, kommer din registrering för sökande av förråd att raderas.

 

Kontrakt
När sista svarsdatum löpt ut kontaktar vi dig för att meddela att kontraktet är utskrivet och klart för signatur i vår Bobutik. Kontraktet ska signeras inom 7 arbetsdagar och giltig legitimation ska uppvisas. När du får ett kontrakt med Karlskronahem tas du automatiskt ur intressebanken. Du är själv ansvarig för nyregistrering i intressebanken. För att kunna skriva kontrakt måste du vara över 18 år.

 

Villkor

 

  • Förrådet avses för förvaring, ej affärsverksamhet.
  • Vissa förråd omfattas av speciella villkor, exempelvis om Karlskronahem ibland behöver tillträde för att läsa av vattenmätare. Gäller speciella villkor finns de angivna i objektsbeskrivningen så det finns möjlighet att ta ställning till villkoren före eventuell kontraktskrivning.

Kundservice

Ring eller maila kundservice så hjälper vi dig så fort vi kan.

 

Kontakta vår kundservice
Våra medarbetare
Vanliga frågor och svar

Gör en felanmälan

Din felanmälan gör du på Mina sidor.
Störning eller akut felanmälan efter stängningstid? Ring 0455-227 17

Frågor och svar