Karlskronahem
Student

Vintern

På Vintern planeras för hyresrätter.
Välkommen till kvarteret Vintern - här planerar vi för hyresrätter med närhet till service, kommunikationer och grönområden.

I kvarteret Vintern i Vedebylund planerar vi att bygga nya hyreslägenheter. I dag är tomten kanske mer känd som platsen där pingishallen legat, men till sommaren 2019 räknar vi med att här finns ett 30-tal lägenheter. 

Service, kommunikationer och grönområden

Här bor du med närhet till service, kommunikationer och grönområden. På en kort promenad når du Amiralens köpcentrum, vårdcentralen eller den vackra Ekebacken.

Att bo bra när livet förändras

Karlskronahems avser att skapa ett långsiktigt boende i Kvarteret Vintern. Att bygga lägenheter där man kan bo kvar när livet förändras, oavsett om du är ung eller gammal.

För oss handlar ett långsiktigt boende om en hög tillgänglighet. Det kan vara en stor hiss, inga trösklar, halkfri klinker men också närhet till samlingslokal för social samvaro och digitala hjälpmedel. Vi planerar också för större inglasade balkonger och fokus på innegården.

Undersökning om Vintern

I januari genomförde vi en undersökning, där du som var intresserad av att bo i kvarteret Vintern kunde tycka till om de kommande lägenheterna. Cirka 125 personer svarade och resultatet tar vi med oss in det fortsatta arbetet med kvarteret Vintern.

illustration_vintern_680x330
Illustration av LEWISJOHNSSON ARKITEKTBYRÅ.

Tillbaka till samtliga projekt.