Karlskronahem
Student

Trädgårdsmästaren

Karlskronahems sjuvåningshus Trädgårdsmästaren består av 31 hyresrätter jämnt fördelat på tvåor och treor. Lägenheterna är ljusa med genomtänkt planlösning och öppna ytor mellan kök och vardagsrum.

Storlek

I det nio våningar (inklusive garage) höga huset finns, på varje plan, två tvåor och två treor.
Tvåa: cirka 65 kvadratmeter
Trea: cirka 75 kvadratmeter

Vardagsrum

Vardagsrummet är inrett i ljusa färger med ekparkett och öppen planlösning mot köket. Från vardagsrummet kommer du ut på  balkongen som är 6,5 kvm, inglasad med eluttag och belysning.

Kök

Köket är inrett i ljusa toner med vita luckor från Ballingslöv, vitt kakel, bänkskiva i eklaminat, diskho med dubbla hoar, hög vattenkran och ekparkett. Samtliga vitvaror är vita. Diskmaskin. 

Sovrum

Sovrummet är byggt för att ge extra bredd runt sängen. Samtliga sovrum har klädkammare med sjutdörr, vilket ger goda förvaringsmöjligheter.

Badrum

Badrummet är kaklat med ljusa väggar och mörkt golv (halkfritt klinker). Här finns kommod med förvaring, förhöjd toalett, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare (ingen gemensam tvättstuga).
De som skriver kontrakt under september kommer kunna välja mellan olika kulörer på kakel golv och vägg.

Tillgänglighet

Lägenheterna är byggda med förhöjd tillgänglighet, vilket innebär att man med enkla medel skapat ett boende där du kan bo kvar länge. Det passar bra för dig som är lite äldre men kan också vara en fördel för till exemepl en barnfamilj. 

Förhöjd tillgänglighet innebär bland annat rymlig hiss till samtliga våningsplan och garage. I sovrum och badrum finns extra utrymme för att enkelt komma runt säng och toalett med en rullator/rullstol. I badrummet finns förhöjd toalett och halkfritt klinker.

Bredband

Bredband i form av stadsnätet är framdraget till varje lägenhet. I varje rum finns ett dubbeluttag.

Telefoni

IP-telefoni tillämpas. Ring din nuvarande leverantör för information kring detta.
Kommunen stöder larmfunktion till IP-telefoni.

Trygghet

Modernt nyckel/taggsystem med hög säkerhet.

Parkering

En garageplats ingår till varje lägenhet och är inkluderad i i hyran. Vissa ligger i det underjordiska garaget och andra finns på gården. På markplan finns handikapps- och besöksparkering.

Mätning av vatten och el

Individuell mätning av varm/kallvatten samt el kommer tillämpas. Detta innebär att Karlskronahem mäter varje bostads faktiska förbrukning och fakturerar dess faktiska förbrukning per månad.
Hur mycket varje hushåll förbrukar är väldigt individuellt och är svårt att uppskatta. Men en positiv effekt av individuell mätning är att varje hushåll kan påverka sin förbrukning samt kostnad.
Elabonnemang tecknas av Karlskronahem.

Hyra

Hyror inklusive värme, inglasad balkong, källarförråd (ca 2 kvm) och garageplats:
Hyrorna är fastställda med hyresgästföreningen och ligger på:
Tvåa: mellan 7 221 kr - 7 721 kr/månad
Trea: 8 684 kr - 8 754 kr/månad

Till hyran tillkommer:
Din egen förbrukning av el och varm/kallvatten. Mätning av dessa tillhandahålls av Karlskronahem som fakturerar vart hushåll dess faktiska förbrukning per månad. 
Elabonnemang tecknas av Karlskronahem.

Hyra lägenhet

Lediga lägenheter i Trädgårdsmästaren publiceras på vår hemsida under "lediga lägenheter".

Planskiss

Ladda ner planskiss för plan 4 i Trädgårdsmästaren. Samtliga plan (förrutom bottenplan) har samma upplägg med två tvåor och två treor och lika planlösning.

Sprängskiss

Ladda ner sprängskiss för Trädgårdsmästaren.