Karlskronahem
Student

Nu bygger vi i Nättraby

Idag togs första spadtaget för 22 nya lägenheter på Klockarebacken i Nättraby. Lägenheterna byggs nära skärgård, kommunikationer och service med planerad inflytt december 2018.

Nu sätts spaden i backen för nyproduktion på Klockarebacken i Nättraby. Här byggs tvåor på 68 kvadratmeter till fyror på 93 kvadratmeter, samtliga med inflytt i december 2018.

– Vi tycker läget är fantastiskt och hoppas att det attraherar den unga familjen likväl som det äldre paret som lämnar villan, säger Björn Eliasson, vd på Karlskronahem. Läget är lantligt med skärgården runt hörnet samtidigt som Nättraby centrum bara ligger ett stenkast bort. Fyrorna som kan liknas vid ett parhus, med balkong, uteplats och egen carport, har vi redan märkt ett stort intresse för. 

Startskottet för 400 nya hyresrätter

Lägenheterna på Klockarbacken är startskottet på Karlskronahems uppdrag att bygga 400 nya hyresrätter. Börje Dovstad, ordförande på Karlskronahem, berättar att det känns extra roligt att spaden nu sitter i backen, då efterfrågan på hyresrätter i Karlskrona är stor.

– Att öka utbudet av hyresrätter är ett av flera sätt att utveckla Karlskrona och just nu arbetar Karlskronahem med flera parallella byggprojekt.

Klockarebacken_första spadtaget

Ulf klint, projektchef Karlskronahem, Börje Dovstad, ordförande Karlskronahem och Minnie Andersson, Blekinge ROT tog tillsammans det första spadtaget för de 22 nya hyresrätterna på Klockarebacken i Nättraby.

Läs gärna mer om projektet här.

Fler nyheter