Karlskronahem
Student

Bli vår kokbokskock!

Vill du bli hyresgästkock i vår kommande kokbok?

För vår kampanj ”30-minuter extra om dagen” söker vi vardagskockar, det vill säga dig som lagar mat som intresse, som proffs eller bara till vardags.

Vi på Karlskronahem ska ge ut en kokbok med lokala krögare och några av våra hyresgäster. Vi söker cirka tio vardagskockar och kommer lotta ut platsen bland dem som söker. Med dessa tio kommer vi sedan skapa matkonst på hyresgästernas vis. Kokboken har temat ”Skärgårdsmat på ditt vis” med en grundidé att varje recept ska ta cirka 30 minuter att tillaga.  

”Skärgårdsmat på ditt vis” innebär att vi gärna ser en mångfald i de rätter som presenteras. Skärgård kan betyda att den som  lagar just din rätt vill ta med den på picknik ut i skärgården eller kanske tillaga den på en engångsgrill på en skärgårdsö. På ditt vis handlar just om din maträtt, vad du har för historia kring rätten, vart du helst äter den om du får tid över.

Vi samarbetar med InfabVitamin

Tillsammans med InfabVitamin (webb & kommunikationsbyrå) kommer vi träffa dig för att styla och fota din maträtt. Fotografering kommer ske enligt plan under torsdag och fredag v.33, vi återkommer om plats. Vi kommer även intervjua dig kring varför du valt just denna maträtt och hur du tänker kring skärgård.

Vi hoppas även kunna samla er tio för ett uppstartsmöte hos någon av krögarna för att ge er svar på era frågor och tillsammans ge varandra en kick inför uppdraget och självklart äta god mat tillsammans för att få inspiration.

Vad önskar vi?

Du står för råvaran, recept och lite av din tid. Vi bjuder på middag hos någon av krögarna, fotografering och annat kul mingel under året som en av våra ”hyresgästkockar”

Lanseringen av boken kommer ske vid olika utvalda tillfällen under vår kampanj. Vid dessa tillfällen kommer någon eller några av er bli inbjudna för att medverka och signera våra böcker.

Ansök senast 27 juni

Låter det som något för dig? Skicka in din intresseanmälan till insikt@karlskronahem.se  senast den 27 juni. Märk mejlet med ”kokbok”.

Frågor?

Har du frågor innan du vill skicka in din intresseanmälan så kan du mejla Ann Winbom, marknadschef på ann.winbom@karlskronahem.se i god tid innan sista anmälningsdag 27 juni.

Visst låter det kul? Varmt välkommen att söka!

Fler nyheter