Karlskronahem
Student
Middag med GymBoelever

Gymbo

Vill du bo på ett tryggt och roligt sätt under gymnasietiden?  Då är GymBo valet för dig. GymBo har skapats av Karlskronahem och Karlskrona kommun för att ge bästa möjliga förutsättningar till gymnasieelever som väljer att studera i Karlskrona.

Boende

I området Marieberg, mindre än 5 km till centrum, erbjuder vi ett attraktivt och funktionellt boende med närhet till skola, vänner och aktiviteter. Bostäderna ligger i ett naturskönt område med cykelavstånd till sport och fritidsaktiviteter.

För att eleven ska få den trygghet och service som krävs för ett bra gymnasieboende så bor eleverna två eller tre tillsammans och er skola står för träffar, uppföljning och viss tillsyn medan Karlskronahem sköter all service som hör till boendet.

textbild_228

Erbjudande med busskort

Karlskronahem har ett varierat utbud av lägenheter inom konceptet, följande är typexempel på hyresnivåer. Kostnad för hushållsel och kabel-TV och bredband ingår i priset.

Rabatt på grundhyran erbjuds med 20%.

Hyran är fördelad på 10 månader, det vill säga två månader under sommaren är "hyresfria". Eleven har dock rätt att disponera lägenheten även under denna period. Hyreskontraktet ska tecknas för inflyttning senast den 1 mars för att 10 månaders hyra skall gälla första året. För bostäder som omfattas av detta koncept gäller 1 månads uppsägningstid.

Som en extra förmån erbjuds de elever som bor inom GymBo ett busskort helt utan kostnad. Nyttjande av busskort regleras till terminsperioderna. Eleven aktiverar själv sitt kort tidigast 1 dag innan terminsstart på bussen.
Viktigt att detta efterföljs då busskorten endast är laddade under den period som anges ovan.
Maila oss gärna frågor kring detta om ni inte vet när terminsperioderna infaller. info@karlskronahem.se

 

Ansök

För att ansöka om boende inom GymBo går du in på registrera mig, ej för studentlägenheter. Skriv in målsmans uppgifter och under "Övriga önskemål" skriver du:
Gymbo (viktigt att detta står först)
Elevens namn och personnummer
Utbildning

Ex på information du kan skriva i din ansökan:
"GymBo, Sven Svensson, Sjöfart".

Ta gärna kontakt med oss när du gjort din registrering.

Varmt välkommen att kontakta oss för övriga frågor!

Zandra Pettersson, uthyrningen/Gymbo Karlskronahem
0455-30 49 46
zandra.pettersson@karlskronahem.se

Ulrika Oijens, Karlskrona kommun
0455-30 51 76
ulrika.oijens@karlskrona.se

Ann Winbom 0455-30 49 03, marknadschef Karlskronahem