Karlskronahem
Student

Välkomstbesök

Du är viktig för oss. Därför är vi väldigt måna om att du har all den information du behöver för att ditt boende hos oss, ska bli så enkelt och trivsamt som det bara är möjligt. Och att du vet vart du ska vända dig vid olika behov.

 

Ett sätt för oss att göra det är genom ett Välkomstbesök. Vi brukar ha mötet ungefär 1-2 veckor efter inflyttningen och då kommer vi hem till dig och sätter oss ner och pratar. Mötet är en strålande möjlighet för dig att få svar på alla frågor som dykt upp under din inflyttning och vi får en möjlighet att ge dig ännu mer information om hur det är att bo hos Karlskronahem.

 

Vi kan t.ex gå igenom besiktningsprotokollet tillsammans och titta på de frågor som kanske dykt upp vid inflyttningen. Du kanske funderar på hur bokningen av tvättstugorna eller hur sopsorteringen fungerar? Eller hur gör man om man vill hyra gästparkering till övernattande gäster? Eller om man kan grilla ute på gården?

 

Vi pratar din trygghet i boendet och vad vi från Karlskronahem kan göra och vad du som hyresgäst kan göra. Hur ska du göra vid störningar och vem ska du kontakta. Inga frågor är för små eller för stora för Välkomstbesöket. Och om vi av en händelse inte kan ge ett svar direkt, så lovar vi att återkomma med ett väldigt snabbt.